Termes i condicions

Termes i Condicions Generals de Prat Assegurances

Benvingut a Prat Assegurances, una empresa corredora de seguros amb una llarga trajectòria al sector, especialitzada en una àmplia gamma de serveis, incloent assegurances de tot tipus i gestoria de vehicles. En fer ús dels nostres serveis, vostè accepta les següents condicions. Llegiu atentament aquestes condicions abans d’utilitzar els nostres serveis.

 1. Serveis de Prat Assegurances

  1. Assegurances: Prat Assegurances ofereix una varietat d’assegurances, incloent-hi assegurances d’automòbils, assegurances de llar, assegurances de vida, assegurances de salut i més. El nostre objectiu és proporcionar solucions d’assegurances que s’ajustin a les seves necessitats individuals.

  2. Gestoria de Vehicles: A més d’assegurances, oferim serveis de gestoria de vehicles per facilitar els tràmits relacionats amb el seu vehicle, com ara la matriculació, transferències, informes tècnics i més.

 2. Privacitat i Protecció de Dades

  1. Respectem la seva privacitat. Per obtenir més informació sobre com gestionem les seves dades personals, consulteu la nostra política de privacitat al nostre lloc web.

 3. Obligacions del Client

  1. Els clients han de proporcionar informació precisa i completa en sol·licitar els nostres serveis, ja sigui per a l’obtenció d’assegurances o per a la gestoria de vehicles.

  2. Els clients són responsables de proporcionar qualsevol documentació necessària i mantenir-nos informats sobre canvis en la seva situació, que puguin afectar les seves assegurances o tràmits de vehicles.

 4. Tarifes i Pagaments

  1. Les tarifes dels nostres serveis varien segons el tipus d’assegurança o gestió de vehicles que sol·liciti. Les tarifes s’acordaran amb el client abans de la prestació del servei.

  2. Els pagaments es realitzaran d’acord amb els terminis acordats entre el client i Prat Assegurances.

 5. Cancel·lació i Reemborsament

  1. La cancel·lació d’una assegurança o servei de gestoria de vehicles pot estar sotmesa a condicions específiques. Li recomanem posar-se en contacte amb nosaltres per obtenir detalls sobre la cancel·lació i el reemborsament.

 6. Limitació de Responsabilitat

  1. Prat Assegurances no es fa responsable de pèrdues o danys que puguin derivar d’esdeveniments no coberts per l’assegurança contractada o d’errors en la documentació proporcionada pel client.

 7. Legislació Aplicable i Jurisdicció

  1. Aquestes condicions es regeixen per les lleis de Catalunya. Qualsevol disputa que sorgeixi d’aquestes condicions estarà sotmesa a la jurisdicció dels tribunals de Catalunya.

 8. Canvis en les Condicions

  1. Prat Assegurances es reserva el dret de modificar aquestes condicions en qualsevol moment. Els canvis es publicaran al nostre lloc web i entraran en vigència a partir de la data de publicació.

 9. Contacte

  1. Si té alguna pregunta o inquietud amb relació a aquestes condicions, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través dels mitjans de contacte proporcionats al nostre lloc web.

Gràcies per escollir Prat Assegurances. Esperem poder proporcionar-li els millors serveis d’assegurances i gestoria de vehicles per satisfer les seves necessitats.