Portada » Sobre Nosaltres
Assegurances Bigues i Riells baratas
més de 100 anys al teu costat

Història

La nostra correduria d’assegurances situada a Bigues i Riells del Fai va ser fundada al 1914 i ha brindat serveis a particulars i empreses durant més d’un segle.

La nostra història s’ha construït al costat dels canvis i necessitats dels nostres clients, amb l’objectiu constant de brindar-los protecció i tranquil·litat, tant a nivell personal com empresarial.

Sota la direcció actual de Josep Prat com a CEO, el nostre negoci ha passat de generació en generació, mantenint un ferm compromís amb l’excel·lència i el servei.

Continuem evolucionant per a abordar els desafiaments actuals i futurs, assegurant que la nostra història continuï sent un testimoniatge d’èxit per a tots aquells que confien en nosaltres.

La nostra missió

En la nostra corredoria d’assegurances a Bigues i Riells, ens dediquem a salvaguardar el que més valores. Amb més d’un segle d’experiència, la nostra missió és oferir solucions d’assegurances personalitzades, adaptant-nos als canvis i necessitats dels nostres clients.

Busquem brindar protecció i tranquil·litat, ja sigui a nivell personal o empresarial, mitjançant un servei de confiança i compromès.

Ens esforcem per ser líders en la indústria, mantenint la integritat, l’ètica i el compromís amb l’excel·lència en el centre de tot el que fem. 

gestoria a bigues i riells

Per què escollir-nos?

Personalitzat

Assegurances personalitzades 

Proximitat

Proximitat dels nostres serveis

Fàcil

Procés sense complicacions

Transparència

Operem amb total transparència

Testimonis de clients

“Grandes profesionales y el trato súper amable . Los cambios de nombres son rápidos y eficaces 100% recomendable”
Kevin Poma Jativa
“Un trato muy profesional Sin duda es el mejor lugar para hacer tanto seguros como cambios de nombre de coches Van muy rápidos”
Alex Silva
“Fui hacer un cambio de nombre y me fui con una muy buena experiencia, me gustaría destacar el buen trato que dan. Muy contento😊”
adria ameneiros

Descobreix la Tranquil·litat

Assegurances a Bigues i Riells del Fai que s’adapten a tu

Seguros allianz bigues i riells