Política de privacitat

Data d’entrada en vigor: 8 de novembre de 2023

Benvingut a Prat Assegurances. A la nostra empresa, valorem la seva privadesa i ens comprometem a protegir la informació personal que ens proporciona. Aquesta Política de Privadesa descriu com Prat Assegurances recull, utilitza, emmagatzema i comparteix les seves dades personals quan utilitza els nostres serveis. Llegiu atentament aquesta política per comprendre com tractem la seva informació.

Informació que recopilem

   1. Informació Personal: Quan es posa en contacte amb Prat Assegurances o utilitza els nostres serveis, és possible que recopilem informació personal, com el seu nom, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic i altres dades necessàries per proporcionar-li els nostres serveis d’assegurances i gestoria de vehicles.
   2. Informació sobre Assegurances i Vehicles: En el procés de proporcionar-li els nostres serveis, també podem recopilar informació relacionada amb les seves pòlisses d’assegurances, vehicles i documentació relacionada amb tràmits de vehicles.

Ús de la Informació

   1. Propòsit de la Recopilació de Dades: Utilitzem la informació personal que recopilem per prestar-li serveis d’assegurances i gestoria de vehicles, així com per respondre a les seves consultes i sol·licituds.
   2. Comunicació: Podem utilitzar la seva informació de contacte per enviar-li comunicacions relacionades amb els nostres serveis, actualitzacions, ofertes especials i altra informació rellevant.

Compartir la Informació

   1. Tercers: Prat Assegurances no compartirà la seva informació personal amb tercers no afiliats, excepte quan sigui necessari per prestar-li serveis o complir amb requisits legals. Això podria incloure compartir informació amb companyies d’assegurances, entitats governamentals o altres parts relacionades amb la gestió d’assegurances i tràmits de vehicles.

Seguretat de Dades

   1. Mesures de Seguretat: Implementem mesures de seguretat raonables per protegir la seva informació personal d’accés no autoritzat, ús indegut o divulgació.

Els Seus Drets i Opcions

   1. Accés i Correcció: Vostè té dret a accedir a la informació personal que tenim sobre vostè i a sol·licitar la correcció de qualsevol inexactitud.
   2. Eliminació de Dades: En alguns casos, pot sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals, subjecte a les obligacions legals de retenció d’informació.

Canvis en la Política de Privadesa

   1. Actualitzacions: Ens reservem el dret d’actualitzar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment. Les actualitzacions es publicaran al nostre lloc web, i la data d’entrada en vigor s’ajustarà en conseqüència.

Contacte

  1. Si té alguna pregunta o inquietud sobre la nostra Política de Privadesa o el maneig de les seves dades personals, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant la informació de contacte proporcionada al nostre lloc web.

Gràcies per confiar en Prat Assegurances per a les seves necessitats d’assegurances i gestoria de vehicles. Estem compromesos en protegir la seva privadesa i proporcionar-li un servei de qualitat.